Opleiding

YogaNidra

Opleiding

YogaNidra opleiding

Voor wie en waarom
Yoga Nidra is voor iedereen die met enthousiasme yoga beoefent en meer wil weten over Yoga Nidra. Of je nu docent, coach, trainer, of therapeut bent, of gewoon je persoonlijke ontwikkeling wilt verdiepen, deze opleiding biedt je de kans om Yoga Nidra op een diepere en effectievere manier te leren. Yoga Nidra helpt bij het vinden van balans, het verbeteren van slaap en het loslaten van stress en angst. Als je geïnspireerd bent door yoga en de voordelen ervan wilt delen met anderen, individueel of in kleine groepen, dan is deze opleiding perfect voor jou.

Verdieping
Tijdens deze opleiding maak je een persoonlijke ontwikkelingsreis door verschillende stromingen en stijlen van Yoga Nidra. Je leert hoe je een Yoga Nidra sessie op de juiste manier inspreekt en ontdekt de effecten op jezelf en je cursisten. Yoga Nidra brengt je in een diepe staat van ontspanning, waardoor je bewustzijn van de buitenwereld naar je innerlijke wereld wordt verplaatst. Deze beoefening helpt je om gifstoffen op cellulair niveau op te ruimen, je geest te verfrissen en emotionele ballast op te lossen.

Didactiek
De opleiding biedt zowel technische kennis als verdieping in de beoefening van Yoga Nidra. Je leert de basishoudingen, anatomie en psychologie van de asana’s, en hoe je deze kunt aanpassen aan verschillende behoeften. Daarnaast ontwikkel je je eigen yogavaardigheden en leer je hoe je meridianen kunt voelen en ervaren. Het aanvangsniveau van de opleiding is MBO met uitschieters naar HBO werk- en denkniveau. Je krijgt inzicht in de verschillende stijlen van Yoga Nidra en leert welke stijl het beste bij jou en je doelgroep past.

Eindopdracht
Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de praktijk eindopdracht. Je stelt een volledige Yoga Nidra les samen en geeft deze, waarbij je kiest voor een specifieke stijl. De eindopdracht helpt je om je kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en je voor te bereiden op het lesgeven. De examen- en diplomakosten zijn inbegrepen in het cursusgeld, en je mag twee keer kosteloos herkansen. Zo kun je met vertrouwen en professionele begeleiding je opleiding afronden.

Opleiding

Les details

Prijs

€1250,-

Trainer

Sandra Reina Schaap

Niveau

Alle niveau’s leraar

Duur

± 100 uur

Locatie

Goudenregenstraat 1, Emmeloord

Agenda

Les data

2024

  • 13 OKTOBER
  • 27 OKTOBER
  • 10 NOVEMBER

2025

  • 12 JANUARI
  • 26 JANUARI
  • 9 FEBRUARI
  • 23 FEBRUARI
  • 9 MAART
  • 23 MAART
  • 6 APRIL

Opleiding

Meld je aan voor de opleiding

Wil je je aanmelden voor een van onze yoga-opleidingen? Download en vul het aanmeldformulier in en stuur het naar info@yoganu.nl. Voor uitgebreide informatie, inclusief de lestijden en data, kun je onze brochure bekijken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Academie YogaNu!